HTML

GYÓGYÍTÓ ALKÍMIAI  ÁLMOK - TOPLISTA RÖVID ELEMZÉSSEL

2021.03.17. 19:24 Nemvagyegyedul

Az alkímiai ülések során légzéssel és egyéb gyakorlatokkal a tudatosságunk konfigurációjának egészen az energetikai gyökeréig hatolunk. A folyamatban résztvevőknek egy jótékony hatású, magasabb belső kapcsolódásra nyílik lehetőségük. 
Ennek során:
- az elme "kattogása" fokozatosan elhalkul,
- ezzel párhuzamosan a hiedelmeinken túli valódi Önmagunk belső hangja felerősödik,
- egy kitágultabb, nemritkán "mágikus" minőségű, szeretetteli jelenlét állapotot tapasztalunk meg. 
Ahogyan a szívünk jeladóját felerősítjük, áttetszőbbé válnak belső árnyékaink is. A ránk tekeredett, gúzsba kötő asztrális hínár és indák elkezdenek veszíteni feszességükből, lassan búcsút intünk magunkkal cipelt, gyakran bibliai léptékű szenvedéstörténeteinknek. Újabb és újabb pontokon kezd el átragyogni önmagunk fénye, a belső áttörések újabb és újabb "megvilágosodásokat" hoznak magukkal.( És amint bent, úgy kint: ahogy jónéhányan megtapasztalták már közületek is, a külvilágban is ripityára törik ilyenkor egy-egy bögre, cseréptál, néha egy boka, sőt, egy esetben egy teljes antik szekrény! :) <3  )
A belső változások, a tudatosság mozgásai az álmokban is tükröződnek. Az álmok élethelyzettől függően mást és mást jelenthetnek, az alábbiakban a teljesség igénye nélkül, néhány gyakoribb álomkép, szereplő.
 
Mester, (guru, tanító, szent stb): Saját, azonosult énünkön túli korlátok nélküli Önmagunk (felsőbb Én). Gyakran hordoz szimbolikus, vagy konkrét üzenetet egy aktuális élethelyzettel, vagy lehetséges következő lépéssel kapcsolatban. Tapasztalatom szerint nemritkán belső "szintlépéskor",  a korlátlan én tudatunkba való nagyobb infúziói, beáradásai idején jelenik meg álmainkban.
Kígyó: koncentrált életenergiánk, tudatos teremtő erőnk. Magunkkal hozott belső akadályaink, blokkjaink aktiválódása, lehetőség azok fokozatos gyógyulására, integrálására. Az ellenméreg minden, a tudatosságunkat, teljességünket gátló "toxinnal" (félelem, ragaszkodás, trauma, elvárás, stb) szemben.
Víz: 
1. Érzelmek, viszonyulásunk aktuális valóságunkhoz, amely a víz állapotában (pl hullámok) és tisztaságában is tükröződik. 
2. Maga az Élet, annak folyama, amely néhol patakként, folyóként akadálytalanul halad, máskor törmelék, sziklák, üledék állja az útját. Utóbbi esetben az élet szabad áramlását bennünk, valamilyen átdolgozásra váró hátráltató. A mindent elsöprő áradás gyakran egy belső blokk áttörése (tiszta, zavaros, valamint áradás, cunami). 
Arany: Megtisztított tudat, egy újabb integrált, visszaigényelt lélekrész, amely addig így vagy úgy, elveszett a külső drámában. Ld. még ugyanez, mint vágyott cél a belső munkában. 
Távol-kelet(i ember): Felsőbb Én, spirituális emelkedés, mély felismerések önmagunkkal kapcsolatban.
Tűz: hamis énjeink rétegei hamvadnak el, valószínűleg éppen valamilyen önkorlátozó hiedelemtől szabadulunk meg közben "nappali" életünkben. Ez maga az élet alkímiája. Elektromos tűz: aktiválódó,  felébredő életenergiank, a Kundalini (Ru'ach, Szentlélek)
Szennyvíz: azonosulás, tudattalan program, belső blokkoló, gátló tényező, a tudat egyéb szennyeződése, esetleg fizikai betegség.
Áramlás : (patak, folyó, de akár sorban álló tömeg, akiket folyamatosan engednek be valahová): az Élet zavartalan folyása. 
Gát, üledék, törmelék: akadály az élet folyásában, a flow-ban 
Négyzet, esetleg kör alaú formák (teljesség, újabb lélekrészek integrációja)
Hegy, repülő, magaslat: nézőpontváltás, emelkedés a tudatosságban, az életre nyíló perspekívánkban.
Gyermek, újszülött: új tudatosság születése, átdolgozott belső elakadás, trauma, tudati tágulás, nézőpontváltás.
Bűnöző, fenyegető sötét alak, árny: felismerésre és elfogadásra váró eltagadott részeink, árnyékszemélyiségeink, például félelmeink
Lépcső (csigalépcső): a belső tudati emelkedés folyamata
Vér: Lélek, azaz életenergia.
Ló (vágtató) - amennyiben megüljük, életerőnk kontrollálása, szabad, akadálytalan "mozgás" a valóságban. (A Milky Way Coaching csoportenergiájának is egy musztáng a szimbóluma, amellyel így vagy úgy, többen találkozhattatok már.)
Kenyér: akár teljes fizikai valóságunk - ezen belül például, de egyáltalán nem kizárólag, a test.
Hóesés: Tisztulás mentális és energetikai szinten.
What do Snake Dreams Signify? – Different Truths

komment

süti beállítások módosítása